Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 05.06.2014

За 4 липня інспектори столичної ДАІ виявили 667 порушень Правил дорожнього руху. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 141водія, правил зупинки і стоянки – 108, порушення правил проїзду залізничних переїздів – 2, без необхідних документів – 36. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 40 водіїв, а з початку року – 6735.

Крім того, інспектори ДАІ виявили 55 пішоходів – порушників та 51водія, які порушили правила проїзду пішохідних переходів.

З метою профілактики аварійності на території міста Києва з боку автоперевізників, а також посилення контролю за безпекою пасажирських перевезень, в столиці до 20 липня тривають перевірки автоперевізників. Вчора, в рамках проведення профілактичних заходів «Автобус-2014» інспектори ДАІ виявили 135 порушень ПДР серед перевізників.

За добу зареєстровано 5 ДТП (два наїзди на пішоходів), в яких 1 особа загинула та 7 людей отримали травми. Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні при проїзді пішохідних переходів, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть людей, які переходять дорогу.

Вчора, невідомі особи у Дарницькому та Оболонському районах скоїли незаконні заволодіння транспортними засобами. Так, з вулиці Чавдар викрали автомобіль «PONTIAC FIREBIRD», номерний знак АА1888СТ, 2001 року випуску, червоного кольору, а з вулиці Григоренка позашляховик «LAND ROVER FREELANDER», н.з. АА1456ОН, 2013 р.в., чорного кольору. Також на вулиці Героїв Сталінграда незаконно заволоділи автомобілем «MITSUBISHI OUTLANDER», н.з. АІ2500АР, 2006 р.в., чорного кольору. Прийнято міри розшуку.

Вчора, у Солом»янському районі інспектори ДАІ за перевезення вантажу без документів затримали водія автомобіля «ГАЗ-33021».
Це сталося на вулиці Ушинського, близько 17 години. При перевірці виявилося, що 39-річний мешканець Закарпатської області перевозив металобрухт без відповідних документів. Пояснити походження вантажу водій не зміг.

Для з»ясування всіх обставин чоловіка було доставлено до райвідділу міліції.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...