Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 243 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Кілійського РВ надійшло повідомлення від оператора «103» про те, що до медичного закладу доставлено 29-річного жителя с. Ліски з вогнепальним пораненням. Вжитими заходами викрито 48-річного Олексія, який в ході раптово виниклої сварки здійснив один постріл у потерпілого. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Київського РВ надійшла заява від Надії, 1954 р.н., про те, що невідома особа шляхом ривка, відкрито заволоділа золотим ланцюжком з кулончиком. Сума матеріального збитку становить 5000 гривень. Вжитими заходами викрито Андрія, 1991 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

До чергової частини Суворовського РВ надійшла заява від Валентини, 1950 р.н., про те, що невідома особа шляхом ривка, відкрито заволоділа золотим ланцюжком. Сума матеріального збитку становить 3000 гривень. Вжитими заходами викрито Віталія, 1988 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину.

До чергової частини Комінтернівського РВ надійшло повідомлення від оператора «103» про те, що від ножового поранення помер місцевий житель, 1973 р.н. Вжитими заходами викрито Сергія, 1970 р.н., який в ході виниклої сварки наніс тілесні ушкодження, від яких потерпілий помер. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Котовського МВ викрито двох місцевих жителів 1987 та 1991 р.н., які, перебуваючи на території домоволодіння Володимира, скоїли крадіжку металевої вішалки вартістю 200 гривень. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...