Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 249 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Малиновського РВ викрито Валерія, 1955 р.н., який під час спільного вживання алкогольних напоїв та раптово виниклої сварки наніс тілесні ушкодження співмешканці, 1970 р.н., від яких потерпіла померла. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

До Малиновського РВ надійшла заява від Євгенії, 1985 р.н., про те, що невідомий зловмисник викрав її велосипед. Сума збитку – 3500 гривень. Вжитими заходами викрито Олександра, 1982 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Таїровського ВМ надійшла заява від Сергія, 1964 р.н., про те, що невідома особа, з подвір’я будинку таємно викрала металопрокат різного ґатунку. Сума збитку становить 5000 грн. Вжитими заходами було викрито одесита, 1988 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Приморського РВ звернувся із заявою 34-річний одесит, щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка з кишені рюкзака вчинила крадіжку мобільного телефону вартістю три тисячі гривень. В ході відпрацювання заяви потерпілого, працівниками карного розшуку викрито Олега, 1983 р.н., від якого отримані правдиві свідчення. Тепер йому загрожує покарання згідно ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками карного розшуку Приморського РВ викрито раніше засудженого 20-річного Максима, який перебуваючи на одному з пляжів міста викрав у 31-річного Олександра мобільного телефону вартістю понад чотири тисячі гривень. За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі ведеться слідство.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку Портофранківського ВМ викрито 36-річного жителя м. Миколаїв, який, шахрайським шляхом під приводом виготовлення золотих виробів, заволодів грошима в сумі тридцять тисяч гривень у Юрія, 1970 р.н. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

До Білгород-Дністровського МВ звернулась 65-річна жителька району із заявою про те, що невідома особа викрала із її подвір’я дрова та 10 листів металу, чим завдала збитків на суму 1000 гривень. Вжитими заходами встановлено, що крадіжку скоїв колишній співмешканець потерпілої. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

До Кілійського РВ звернулась місцева жителька, 1952 р.н., про те, що невідомий зловмисник, пошкодивши навісний замок, проник до підсобного приміщення, звідки скоїв крадіжку алюмінієвого посуду та постільної білизни. Сума матеріального збитку становить 1000 гривень. В ході оперативно-розшукових заходів у вчинені злочину викрито Дмитра, 1989 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

Співробітниками Суворовського РВ за гарячими слідами затримано Артема, 1980 р.н., який відкрито заволодів золотим ланцюжком одесита, 1969 р.н. Сума збитку становить 5000 гривень. У затриманого виявлено та вилучено речові докази.

До чергової частини Роздільнянського РВ надійшла заява від Ігоря, 1967 р.н., про те, що невідомий зловмисник таємно скоїв крадіжку сумки, в якій знаходились документи на його ім’я та дві медалі. В ході здійснення оперативно-розшукових заходів у вчиненні даного злочину викрито 54-річного місцевого жителя від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...