Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 212 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява від Валентини, 1970 р.н., про те, що на ринку невідомий зловмисник відкрито заволодів її сумкою, в який знаходились: гроші, мобільний телефон та інше майно. Сума збитку – 5000 грн. В ході відпрацювання співробітниками автопатруля затримано 27-річного одесита.

До чергової частини Котовського МВ звернувся начальник охорони полів с. Мардарівка, який повідомив, що затримано місцевого жителя за крадіжку 220 кг кукурудзи в початках з поля. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Суворовського РВ надійшла заява від Олександра, 1971 р.н., про те, що невідома особа за місцем його мешкання таємно викрала гроші, чим спричинила матеріальний збиток на суму 1300 грн. В ході оперативно-розшукових заходів викрито Олександра, 1971 р.н., який надав правдиві свідчення, триває слідство.

До чергової частини Арцизького РВ надійшла заява від місцевої жительки, 1962 р.н., про те, що невідома особа викрала у неї пакет з речами та мобільний телефон. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 30-річну односельчанку. Від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Іллічівського РВ звернулася Тамара, 1969 р.н., про те, що невідома особа на вулиці 1-го Травня шляхом ривка відкрито заволоділа її золотими прикрасами. Сума матеріального збитку становить 8000 гривень. В ході оперативно-розшукових заходів затримано Вадима, 1989 р.н. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України, триває слідство.

Працівниками Малиновського РВ викрито Миколу, 1983 р.н., у якого виявлено та вилучено 3 мл. розчину опію. Виявлену речовину направлено до НДЕКЦ.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся пенсіонер, який повідомив, що невідомі особи проникли до гаражу, звідки викрали два електродвигуна та слюсарні тиски. Вжитими заходами були встановлені жителі, 1997 р.н., та 1999 р.н. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Працівниками Ізмаїльського МВ був проведений огляд місця мешкання ізмаїльчанки, 1995 р.н., в ході якого було вилучено медичні шприці з рідиною коричневого кольору. Вилучене направлено до НДЕКЦ, по результатам якого буде прийнято законне рішення.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...