Дніпровський райсуд столиці залишив під вартою підозрюваних у вбивстві трьох працівників ДАІ

Дніпровський райсуд столиці підтримав позицію державного обвинувача та продовжив термін перебування під вартою для 22-річного мешканця Сум та 17-річного киянина, яких обвинувачують у резонансному вбивстві 2 березня 2014 року співробітників ДАI на Броварському проспекті в Києві.

 У ході судового засідання було обрано трьох присяжних, які нарівні з двома професійними суддями братимуть участь у судовому розгляді кримінального провадження.
Під час наступного засідання, призначеного на 16 вересня, планується обрати ще двох присяжних та перейти до розгляду кримінального провадження по суті.

Підсудним інкримінують вчинення злочинів, передбачених п. п. 1, 6, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне убивство двох або більше осіб з корисливих мотивів, вчинене за попередньою змовою групою осіб), ч. 3 ст. 262 (розбій з метою викрадення вогнепальної зброї та бойових припасів, вчинений за попередньою змовою групою осіб), ч.1 ст. 263 (придбання, зберігання, носіння вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України.

Прес-служба прокуратури м. Києва

You may also like...