Під час розбійного нападу зловмисник вбив жінку

27 липня до чергової частини Орджонікідзевського міськвідділу міліції від громадян надійшло повідомлення про те, що у сторожовій будці, яка розташована на території приватної автостоянки по вул. Партизанській, невідомий спричинив два ножових поранення грудної клітини та спини 45-річній приватній підприємниці. Жінку бригадою швидкої медичної допомоги було доставлено до приймального відділення лікарні. Під час проведення оперативного втручання, не приходячи до свідомості, від отриманих поранень жінка померла.

Прийнятими заходами, за скоєння злочину був встановлений 22-річний слюсар. Зловмисник, 26 липня о 23.45, будучи в стані алкогольного сп’яніння, слідуючи до місця свого мешкання та проходячи повз територію автостоянки, з метою заволодіння грошових коштів, через відчинені двері, проник до сторожової будки. Погрожуючи кухонним ножем він заволодів грошима у сумі 3 000 гривень. Під час розбою, господарка даної автостоянки вчинила опір нападнику, на що зловмисник кухонним ножем спричинив їй колото-різані поранення грудної клітини з пошкодженням серця та легені.

За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Відповідно до санкції вказаної статті зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

You may also like...