Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 24.09.2014

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 24 вересня

23 вересня до працівників Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулась 40-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що 10 серпня о 19.30 біля будинку по вул. Станіславського, невідомий шляхом ривка з шиї, заволодів ланцюжком із жовтого металу. Збиток – 5 280 грн. За вчинення злочину був встановлений безробітний, раніше судимий 33-річний місцевий житель. Ведеться слідство.

 

23 вересня до Дніпродзержинського міськвідділу міліції звернувся безробітний, раніше судимий 35-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що 22 вересня о 22.05 біля будинку по пр. Перемоги, малознайомий чоловік штовхнувши рукою у груди, заволодів мобільним телефоном. Збиток – 500 грн. За вчинення злочину був затриманий безробітний, 32-річний місцевий житель. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

 

22 вересня до Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління по телефону спецлінії «102» звернулась 26-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що о 18.45 невідомий з території її домоволодіння по вул. Смольній, відкрито заволодів спортивною сумкою з домкратом, металевими шампурами та запасними частинами до автомобіля. Збиток – 600 грн. За вчинення злочину був встановлений та затриманий безробітний, раніше судимий 40-річний чоловік. Зловмисник будучи у стані алкогольного сп’яніння, з метою вчинення крадіжки, таємно проник на подвір’я заявниці, де під час крадіжки особистого майна був помічений потерпілою, яка намагалась зупинити зловмисника, але останній втік з місця злочину. Також, було встановлено, що під час злочину затриманий погрожував потерпілій ножем. Викрадене та знаряддя злочину – кухонний ніж – вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

 

You may also like...