Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 183 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява від Наталії, 1975 р.н., про те, що невідома особа через тамбурні двері проникла на балкон будинку по вул. Ак.Глушко та скоїла крадіжку її майна. Сума матеріального збитку становить 2000 гривень. Вжитими заходами викрито Станіслава, 1987 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину.

До Приморського РВ надійшла заява від 60-річного Павла щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка шляхом розбиття скла в його автомобілі, скоїла крадіжку дипломату з документами. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку викрито Валерія, 1982 р.н., який зізнався правоохоронцям у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Суворовського РВ звернулась жителька району з заявою про вжиття заходів до невстановленої особи, яка шляхом розбиття скла проникла до салону її автомобіля, звідки таємно викрала відеореєстратор, чим завдала матеріальної шкоди на суму 2000 гривень. У вчиненні вказаного кримінального правопорушення працівниками міліції за гарячими слідами викрито раніше засудженого непрацюючого Сергія, 1988 р.н.

До Роздільнянського РВ надійшла заява від Миколи, 1946 р.н., про те, що невідома особа з території пасовиська викрала його однорічне теля. Сума матеріального збитку становить 3000 гривень. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 42-річного жителя сусіднього села. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення. Відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського МВ звернулася 22-річна жителька району, яка повідомила, що невідома особа, знаходячись в приміщенні продуктового магазину, з її гаманця викрила гроші. Вжитими заходами викрито жительку міста, 1979 р.н. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Вжитими заходами працівниками сектору карного розшуку Приморського РВ викрито 21-річного Костянтина, який, перебуваючи в магазині з продажу спортивного одягу, вчинив крадіжку жіночих штанів вартістю шістсот гривень. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення.

До чергової частини Біляївського РВ надійшла заява від директора товариства з обмеженою відповідальністю про те, що невідома особа скоїла крадіжку 45 металевих листів. Сума матеріального збитку становить 5000 гривень. Вжитими заходами викрито 35-річного жителя с.Дачне, від якого надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...