Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 04.11.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 216 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Дільничним інспектором міліції Котовського МВ виявлено жителя с.Куяльник, який на своєму тракторі перевозив чотири складометри дров без відповідних документів. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 246 (незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України.

Під час відпрацювання території обслуговування працівниками служби у справах дітей Котовського МВ викрито продавця магазину, яка реалізувала пляшку слабоалкогольного напою неповнолітньому. Правопорушницю притягнуто до відповідальності за ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) кодексу України про адміністративні правопорушення.

В ході слідчо-розшукових заходів співробітники Суворовського РВ викрили раніше засудженого Сергія, 1981 р.н., який на проспекті Добровольського шляхом пошкодження скла проник до салону автомобіля «Део», звідки таємно викрав відеореєстратор. Сума завданого збитку становить 800 гривень. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Суворовського РВ надійшла заява від одеситки щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка шляхом вільного доступу заволоділа її сумкою, яку вона залишила без нагляду та в якій знаходилися гроші і банківська картка. Загальна сума завданого матеріального збитку – 6840 гривень. Вжитими заходами працівники міліції викрили Володимира, 1996 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення у вчиненні вказаного правопорушення.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся 50-річний ізмаїльчанин, який повідомив, що невідома особа з подвір’я його будинку скоїла крадіжку пристрою для миття автомобіля. В ході відпрацювання міста правоохоронцями викрито 27-річного Євгена, від якого отримано правдиві свідчення у скоєнні даного злочину. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито мешканця міста, 1987 р.н., який проник до будинку заявниці, звідки скоїв крадіжку ювелірних виробів, ноутбука та іншого майна. Викрадене майно вилучено. Розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито ізмаїльчанина, 1987 р.н., який шляхом пошкодження металопластикового вікна проник до будинку заявника, звідки скоїв крадіжку телевізора, ноутбука та іншого майна. Слідство триває. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...