Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 06.11.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 209 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Білгород-Дністровського МВ звернулась 28-річна жителька міста із заявою про те, що невідома особа, пошкодивши металопластикове вікно, проникла до її помешкання та викрала побутову техніку на суму 10 тисяч гривен. Вжитими заходами правоохоронці викрили 26-річного раніше судимого жителя міста. Затриманий зізнався у вчинені злочину. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 КК України (крадіжка), триває слідство.

До Роздільнянського РВ звернулась 50-річна Валентина, яка повідомила, про те, що невідомий зловмисник скоїв крадіжку металевих воріт з гаражу, які належать її братові. Сума збитку становить 2300 гривень. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито Олександра 1982 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Малиновського РВ надійшло повідомлення від лікаря, що до міської клінічної лікарні з ножовим пораненням черевної порожнини доставлено В’ячеслава, 1992 р.н., без постійного місця мешкання та роду занять. В ході проведення слідчих дій у скоєнні вказаного кримінального правопорушення викрито раніше засудженого Юрія, 1971 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення, що ножове поранення супротивнику наніс під час з’ясування стосунків. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

До чергової частини Іллічівського МВ надійшла заява від Сергія, 1972 р.н., який повідомив, що невідомий зловмисник заволодів її мобільним телефоном. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 23-річну Ганну, яка надала правдиві свідчення у скоєнні правопорушення. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) КК України.

Працівниками полку патрульної служби міліції затримано двох чоловіків, жителя Ровенської області, 1995 р.н., та м. Харьків, 1994 р.н., які, погрожуючи фізичною розправою продавцю, шляхом пошкодження холодильника біля кіоску, що знаходиться на вулиці М.Жукова, відкрито заволоділи пляшками з під пива. Затримані доставлені до Київського районного відділу міліції для з’ясування обставин.

До Суворовського РВ надійшла заява від Юлії, 1992 р.н., про те, що невстановлений зловмисник, підібравши ключ, проник до її квартири та викрав ноутбук, мобільний телефон, фотоапарат і куртку. Сума збитку становить 4715 грн. За вчинення даного злочину викрито жителя Саратського району, 1991 рн.

До Приморського РВ доставлено Євгена, 1970 р.н., в його рюкзаку було виявлено та вилучено ручну гранату "РГН". Вилучене направлено до НДЕКЦ. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

До Суворовського РВ надійшла заява від жительки району щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка шахрайським шляхом, під приводом подзвонити, заволоділа мобільним телефоном її неповнолітнього сина. Сума завданого матеріального збитку склала 2000 гривень. В ході слідчо-розшукових заходів працівники міліції викрили раніше засудженого Ігоря, 1990 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення у вчиненні вказаного правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Речовий доказ вилучено та повернуто власнику.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась 39-річна ізмаїльчанка, яка повідомила, що невідома особа в приміщенні магазину скоїла крадіжку її фотоапарату. Вжитими заходами викрито 32-річного жителя міста. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського МВ звернулась жінка, 1959 р.н., яка повідомила, що невідома особа, знаходячись в школі, викрала два мобільних телефони. В ході відпрацювання міста правоохоронцями був встановлений чоловік, 1982 р.н., який зізнався у скоєні крадіжки. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...