Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 07.11.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 198 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Кілійські правоохоронці розшукали та повернули законному власникові автомобіль «ВАЗ 2121», який був викрадений від під’їзду багатоповерхівки. У ході оперативно-розшукових заходів у вчиненні вказаного злочину міліціонери викрили 58-річного жителя районного центру. Від зловмисника отримано правдиві свідчення.

Працівниками Роздільнянського РВ, під час огляду помешкання 29-річного жителя одного з сіл району, виявлено та вилучено 15 г марихуани. Вилучене направлено на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

А працівники Фрунзівського райвідділу внутрішніх справ, у ході проведення оперативних заходів, задокументували факт збуту наркотичних засобів 38-річним місцевим мешканцем. Наразі за даним фактом розслідується кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Також за минулу добу до органів внутрішніх справ Одещини надійшли повідомлення про виявлення 34 боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни:

– у Приморському районі Одеси під час проведення робіт на будівельному майданчику було виявлено 4 артилерійські снаряди калібру 150 мм, 20 артснарядів калібру 122 мм, та 8 – калібру 45 мм;

– неподалік від с. Сахарове Березівського району під час земельних робіт було виявлено артилерійський снаряд калібру 100 мм;

– біля с. Фонтанка Комінтернівського району в ході проведення земельних робіт було виявлено артилерійський снаряд калібру 72 мм.

Усі місця небезпечних знахідок огороджені та охороняються міліцією. Вивезення та знищення боєприпасів проведуть фахівці ДСНС.

За результатом розгляду заяви одеситки 1972 р.н., що надійшла до Малиновського РВ ОМУ, викрито 41-річного чоловіка, від якого надійшли правдиві свідчення у тому, що він, разом із приятелем, у магазині, де заявниця працювала продавцем, завдали їй тілесних ушкоджень та відкрито заволоділи грошима і товаром. Загальна сума збитку склала 10 тисяч гривень. Вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження та затримання співучасника злочину.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...