Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 29-30.11.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 226 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками карного розшуку Котовського МВ в рамках проведення досудового розслідування по кримінальному провадженню, відкритому за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України було проведено санкціонований обшук в домоволодінні 64-річного Станислава. Під час обшуку було виявлено предмет, схожий на гвинтівку, та сипучу речовину, схожу на порох. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи. Здійснюється досудове розслідування.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся 64-річний житель с.Озерне, який повідомив про те, що невідома особа шахрайським шляхом, під приводом подзвонити, заволоділа його мобільним телефоном. Вжитими заходами викрито 35-річного односельця потерпілого. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...