Ні дня без брехні! Наркоконтроль РФ: Майдан у Києві робили «наркомани-метадонщики»

У російському наркоконтролі прозвітували про ситуацію з обігом наркотиків в Україні та залишили багато сумнівів щодо власної тверезості.

У Федеральній службі з контролю за обігом наркотиків (ФСКН) переконані, що наркомани протестували на Майдані у Києві та воюють на Донбасі. Про це заявив директор ФСКН Віктор Іванов.

«Проблема наркоманії на Україні була залишена на відкуп суспільству, цим поспішили скористатися тоталітарні секти, які в свої мережі заманили велика кількість людей, їх там" підсадили "на метадон (синтетичний аналог героїну)», – розповів Іванов.

На його переконання, наркомани-метадонщики «по суті, виступали у вигляді гарматного м’яса на Майдані і в подальшому на південному сході України».

Зауважимо, що Іванов не звітував стосовно ситуації з обігом наркотиків у Росії та не розповів, як саме спеціалісти ФСКН використовують конфісковану продукцію.

Нагадаємо, російські ЗМІ та чиновників вже неодноразово ловили на відвертій брехні про події в Україні, зокрема можна згадати «заміну» викладання російської мови на німецьку у школах Слов’янська, продаж людей в Україні «на органи» тощо. // Тиждень

You may also like...