Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 07-08.02.2015

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 208 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Співробітниками Київського РВ викрито Юрія, 1975 р.н., який шляхом демонтажу скоїв крадіжку кабеля в будинках на проспекті Ак.Глушка. Сума матеріального збитку становить 1500 гривень. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення.

До Суворовського РВ надійшла заява від жителя району щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка з подвір’я приватного будинку по вул.37 лінія таємно викрала металеві труби, чим завдала матеріального збитку на суму 490 гривень. Вжитими заходами працівники міліції викрили непрацюючого Михайла, 1952 р.н., який зізнався у вчиненні вказаного кримінального правопорушення. Речові докази вилучено.

Працівниками Київського РВ викрито Ірину, 1984 р.н., яка, знаходячись в одному з розважальних закладів міста, скоїла крадіжку ноутбука. Сума матеріального збитку становить 6000 гривень. Від правопорушниці надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась 43-річна Світлана, яка повідомила про те, що невідома особа проникла до її помешкання, звідки скоїла крадіжку телевізора. Сума матеріального збитку становить 1000 гривень. Вжитими заходами викрито 30-річного місцевого жителя. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками автопатруля полку патрульної служби викрито 28-річного одесита, який, знаходячись на одному з АЗС району, з хуліганських мотивів грубо порушував громадський порядок. Правопорушника запрошено до Хмельницького ВМ для з’ясування обставин. Триває слідство.

Співробітниками карного розшуку Ізмаїльського МВ викрито 38-річного жителя села Саф’яни, у якого під час огляду виявлено та вилучено газетний пакунок з речовиною зеленого кольору в подрібненому стані з різким запахом. Речовину направлено на експертизу до НДЕКЦ, за результатами якої буде прийнято рішення.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...