Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 10.02.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 193 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Приморського РВ надійшла заява від 33-річної Ольги про те, що невідома особа шляхом ривка заволоділа її сумкою, в якій знаходилися гроші та два мобільних телефони. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито Євгена, 1985 р.н., який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся 66-річний ізмаїльчанин, який повідомив про те, що невідома особа проникла до його гаражу, звідки скоїла крадіжку човнового двигуна, зварювального апарата. Сума матеріального збитку становить 8000 гривень. Вжитими заходами викрито 30-річного жителя міста. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками полку патрульної служби викрито 35-річного місцевого жителя, який проник до подвір’я пенсіонера та незаконно заволодів його майном. Відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Комінтернівського РВ викрито 40-річного жителя с.Сичавка, який проник до дачного будинку 45-річного Олександра, звідки скоїв крадіжку його майна на загальну суму 15000 гривень. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення.

Працівниками Савранського РВ викрито 31-річного місцевого жителя, у якого під час проведення зовнішного огляду в присутності понятих виявленно та вилучено пакет з патронами калібру 5,6 мм., у кількості 35 штук. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження.

Співробітниками патрульної служби Ізмаїльського МВ викрито 22-річного жителя міста, у якого під час огляду виявлено та вилучено речовину рослинного походження зеленого кольору в сухому подрібленому стані. Вилучене направлено на експертизу до НДЕКЦ, за результатами якої буде прийнято рішення.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...