Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 14-15.02.2015

Упродовж минулих вихідних до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 278 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Роздільнянського РВ викрито 24-річного Максима, який, побивши пенсіонерку, відкрито заволодів з її домогосподарства мідним дротом довжиною 18 м. Сума збитку становить 450 гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Балтські правоохоронці, під час санкціонованого обшуку в будинку 32-річного громадянина, виявили та вилучили три саморобних металевих вибухових пакети та предмет, схожий на димову шашку. Вилученні речі направлено до НДКЕЦ. Проводиться перевірка.

До Балтського РВ ГУМВС України в Одеській області надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що в с. Шляхове його брат 1993 р.н., перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вбив їхню 53-річну матір. Злочинця було викрито на місці події. Від нього отримано правдиві свідчення. Встановлено, що злочин скоєно кухонним ножем, в ході раптово виниклої сварки. Вирішується питання щодо затримання зловмисника.

До Малиновського РВ ОМУ звернувся директор одного з міських кладовищ, який повідомив, що вночі булол викрадено частину металевої огорожі з могили. В ході проведених заходів у вчиненні даного злочину працівники міліції викрили 40-річного одесита, від якого отримано правдиві свідчення.

Працівники Суворовського РВ викрили раніше засудженого Миколу, 1976 р.н., який шахрайським шляхом, під приводом подальшого ремонту заволодів телевізором та планшетом одеситки, чим завдав їй матеріального збитку на загальну суму близько 9000 гривень.

Ширяївські міліціонери викрили 18-річну Наталію, яка через незачинені двері проникла до будинку жительки села, звідки викрала гаманець із грошима в сумі 100 гривень та банківською карткою, на рахунку якої знаходились гроші в сумі 1935 гривень.

До Біляївського РВ звернувся житель міста, 1994 р.н., який зізнався у тому, що він незаконно заволодів чужим мопедом. В ході перевірки надійшла заява і від потерпілого. Він розповів, що невідомий злочинець незаконно заволодів його мопедом, який він залишив біля будинку.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...