Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 21-22.02.2015

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 320 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Суворовського РВ викрито Євгена, 1971 р.н., який під час спільного вживання спиртних напоїв, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин та виниклої бійки, наніс Дмитру, 1996 р.н., ножове поранення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Потерпілого доставлено до медичного закладу.

 

Працівниками карного розшуку Портофранківського ВМ викрито 20-річну дівчину, яка шляхом вільного доступу через незачинені двері кімнати в гуртожитку, вчинила крадіжку плойку для волосся, дорожню сумку та ноутбук. Сума матеріального збитку становить одинадцять тисяч гривень. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. У затриманої правоохоронці вилучили речові докази.

 

До Малиновського РВ надійшла заява від Інни, 1995 р.н., про те, що в нічний час по вул. Малиновського невідомий зловмисник шляхом ривка відкрито заволодів її мобільним телефоном. Вжитими заходами викрито Євгена, 1982 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину.

 

Працівниками Балтського РВ проведено особистий огляд місцевого жителя, 1994 р.н., в ході якого за поясом було виявлено пістолет "МЕ 800 GENERAL PTB 537, CAL 8 mmk made in ITALI", 1940 р.в., схожий на газовий. В рукоятці даного пістолета знаходився магазин та три патрони. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

До Ізмаїльського ВМ надійшло повідомлення від Людмили, 1945 р.н., про те, що невідомий зловмисник шляхом ривка відкрито заволодів пакетом, в якому знаходилось 2 кг. яблук та гаманець з грошима в сумі 340 грн. Вжитими заходами викрито Михайла, 1980 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину.

 

До Малиновського РВ із заявою звернулась Марія, 1989 р.н., про те, що на зупинці по вул. Ак.Філатова/Космонавтів невідомий зловмисник відкрито шляхом ривка заволодів її гаманцем, в якому знаходились гроші в сумі 1700 грн. Вжитими заходами за гарячими слідами затримано жителя смт. Сарата, 1983 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...