Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 03.03.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 179 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Роздільнянського РВ надійшло повідомлення від чергового лікаря центральної районної лікарні про те, що до медичного закладу доставлено жителя с. Лиманське, 1988 р.н., з тілесними ушкодженнями. При виїзді слідчо-оперативної групи встановлено, що потерпілий отримав ножове поранення грудної клітини від односельця, 1971 р.н., під час сварки та бійки. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Працівниками Приморського РВ викрито Руслана, 1977 р.н., який в ході виниклого конфлікту та бійки наніс Тамарі, 1958 р.н., кухонним ножем тілесні ушкодження. Жінку з тілесними ушкодженнями доставлено до медичного закладу. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Працівниками Малиновського РВ вжитими заходами викрито Євгена, 1982 р.н., який в лютому 2015 р., скоїв крадіжку мобільного телефону у Віталіни, 1984 р.н.

До Біляївського РВ надійшла заява від голови Усатівської сільської ради про те, що в с.Усатово, з будівельного майданчика дитячого садочка, невідомий зловмисник викрав дві металеві секції огорожі. Вжитими заходами у скоєні злочину викрито Максима, 1996 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Котовського МВ надійшла заява від завідуючої паливного складу про те, що з паливного складу розташованого в м. Котовськ викрали тону вугілля. Сума збитку становить 2750 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито жителя с. Вестерничани, 1988 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

Працівниками Ізмаїльського МВ вжитими заходами викрито Сергія, 1962 р.н., який з подвір’я В’ячеслава, 1973 р.н., скоїв крадіжку лому чорного металу. Сума збитку встановлюються.

Працівниками Малиновського РВ по вулиці Б.Хмельницького зупинено Олександра 1960 р.н., у якого виявлено та вилучено кастет. Направлено до НДЕКЦ.

Працівниками Арцизького РВ в ході огляду домоволодіння Віктора, 1982 р.н., виявлено та вилучено 60 патронів різного калібру. Вилучене направлено до НДЕКЦ. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Працівниками Котовського РВ в ході проведення санкціоновано обшуку в м. Котовськ за місцем мешкання Мальвіни, 1984 р.н., було виявлено та вилучено обріз гладкоствольної мисливської рушниці "ТОЗ" 16 калібру. Направлено до НДЕКЦ. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Працівниками Котовського МВ в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання жителя с. Вестерничани, 1951 р.н., виявлено та вилучено саморобний вибуховий пристрій у формі петарди, з приєднаним саморобним гнітком та приєднаними за допомогою скотчу металевими фрагментами різних розмірів. Вилучене направлено до НДЕКЦ. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Працівниками Любашівського РВ в ході розслідування кримінального провадження встановлено, що житель с. Іванівка, 1968 р.н., без відповідного дозволу, саморобно виготовив з мідної труби пристрій для стрільби типу "дробовик", який згідно висновку експерта є одноствольною, короткоствольною, гладкоствольною вогнепальною зброєю з гнотовим запаленням. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...