Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 05.03.2015

 Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 5 березня

4 березня в Дніпродзержинську, в ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлений безробітний, раніше судимий 35-річний місцевий житель, який 24 лютого на перехресті вулиць Долматова та Черняховського, утримуючи руками за шию, заволодів мобільним телефоном у 10-річного хлопчика. Збиток – 700 грн. Ведеться слідство.

За грабіж майна у 48-річного громадянина, який мав місце 27 січня в Кривому Розі був встановлений та опитаний безробітний, раніше судимий 19-річний місцевий житель. Частину викраденого – гаманець вилучено. Зловмисник заарештований за вчинення аналогічних злочинів. За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За грабіж майна у 32-річного громадянина, який мав місце 1 лютого в Кривому Розі був встановлений та опитаний безробітний, раніше судимий 33-річний місцевий житель. Викрадений мобільний телефон вилучено. За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За грабіж майна 31-річного громадянина, що мало місце 13 квітня 2014 року в Дніпродзержинську був встановлений та опитаний безробітний, 32-річний місцевий житель. За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...