Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 19.03.2015

 Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 19 березня

18 березня до працівників Синельниківського міськвідділу міліції звернулась 55-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що 16 березня о 19.10 в магазині по вул. Енгельса, де вона працювала продавцем, невідомий з прилавку відкрито заволодів двома пляшками пива, двома пляшками безалкогольного напою, п’ятьма пачками цигарок та однією пляшкою коньяку. За вчинення злочину був затриманий 18-річний молодик.

Того ж дня до працівників Широківського райвідділу міліції звернулась 26-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що о 04.30 в смт. Широке, по вул. Глінки, безробітний, раніше судимий 47-річний знайомий шляхом ривка, заволодів сумочкою з гаманцем із грошима у сумі 600 гривень, косметичкою, паспортом та перепусткою на роботу.

Також до Новомосковського міськвідділу міліції по телефону спецлінії «102» звернувся 28-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що о 20.00 по вул. Комсомольській, безробітний, раніше судимий 47-річний знайомий побивши руками по голові, заволодів сумкою з мобільним телефоном та флеш-карткою. Зловмисник затриманий.

За грабіж майна у 20-річного громадянина, який мав місце 17 березня в Кривому Розі був встановлений та опитаний безробітний, 23-річний місцевий житель.

За грабіж майна 47-річної громадянки, який мав місце 15 лютого в Кривому Розі були встановлені безробітні, раніше судимі 33-х та 26-ти річні громадяни. Зловмисники заарештовані за вчинення аналогічних злочинів.

За цими фактами були відкриті кримінальні провадження за ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...