Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 26.03.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 181 заяву та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Іллічівського МВ надійшла заява від Олексія, 1990 р.н., який повідомив, що невідомий зловмисник скоїв крадіжку його мобільного телефону. Сума матеріального збитку становить більше двох тисяч гривень. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 27-річного Дмитра, який надав правдиві свідчення. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

На гарячу лінію «102» надійшло повідомлення про те, що, у дворі одного з будинків Приморського району міста, з авто знімають колеса. Працівниками автопатруля полку патрульної служби у вчиненні кримінального правопорушення викрито Павла 1977 р.н. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівники Суворовського РВ викрили раніше засудженого Миколу, 1966 р.н., та Володимира, 1980 р.н., які шляхом розбиття скла проникли до приміщення кафе-бару на Дніпропетровській дорозі, звідки таємно викрали майно на загальну суму 7000 гривень. Речові докази вилучено. Триває слідство.

 

Працівниками автопатруля полку патрульної служби викрито 35-річного жителя міста, який шляхом вільного доступу проник до оселі 65-річного місцевого жителя та намагався скоїти крадіжку майна. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками автопатруля полку патрульної служби викрито 47-річну жительку Харківської області, яка, під приводом найму житла у 57-річної жительки міста, зайшла до її квартири та відкрито заволоділа грошима потерпілої. Сума матеріального збитку становить 3600 гривень. Від правопорушниці надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. Відкрито кримінальне провадження за ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...