Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 10.04.2015

 Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 10 квітня

9 квітня на блокпосту в м. Підгороднє був зупинений автомобіль, під керуванням безробітного, 21-річного жителя с. Новоолександрівка. Під час огляду автомобіля було виявлено та вилучено 3 бронежилети в одному з яких знаходились 45 патронів калібру 5,45 мм. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

9 квітня в ході проведення досудового слідства було встановлено, що 19 березня о 10.00 безробітний, 43-річний житель с. Вільне, шляхом вільного доступу, зайшов на територію домоволодіння по вул. Шевченка, у с. Вільне, Криворізького району, де в присутності безробітної, 48-річної господарки відкрито заволодів металевими виробами. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

9 квітня до працівників Павлоградського міськвідділу міліції по телефону спецлінії «102» звернулась 58-річна пенсіонерка. Заявниця повідомила про те, що о 16.20 біля будинку по пров. Піонерському, невідомий шляхом ривка, з руки заволодів сумкою з двома тюбиками крему. За вчинення злочину, був встановлений та опитаний безробітний, раніше судимий 48-річний місцевий житель. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

8 квітня в с. Личкове, Магдалинівського району, під час спільного розпиття спиртних напоїв безробітний, 42-річний громадянин, на грунті раптово виниклих неприязних відносин, вчинив сварку зі своєю безробітною 43-річною співмешканкою. В ході конфлікту чоловік кухонним ножем, спричинив жінці колото-різане поранення черевної порожнини. Потерпіла бригадою швидкої медичної допомоги була доставлена та госпіталізована до хірургічного відділення лікарні. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

За грабіж майна у 30-річного громадянина, що мав місце 4 квітня в Дніпропетровську був встановлений та опитаний безробітний, 34-річний місцевий житель. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...