Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 16.04.2015

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 16 квітня

15 квітня до ОКЛ ім. Мечникова, бригадою швидкої медичної допомоги, від будинку по вул. Будівельників було доставлено безробітного 42-річного місцевого жителя. Чоловіка з діагнозом: відкрита черепно-мозкова травма, забиття головного мозку та перелом лівої променевої кістки, у неконтактному стані було госпіталізовано до реанімаційного відділення. Встановлено, що 14 квітня, під час сумісного розпиття спиртних напоїв, між потерпілим та безробітним, раніше судимий 37-річним громадянином на грунті раптово виниклих неприязних відносин виникла сварка. В ході конфлікту зловмисник молотком, спричинив потерпілому вказані тілесні ушкодження. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі, прийняті заходи для затримання зловмисника і вилучення знаряддя вчинення злочину. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

15 квітня до працівників Дніпропетровського міського управління звернувся безробітний, 33-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що 10 квітня о 09.30 на дитячому майданчику на ж/м Тополя-2, невідомий вдаривши рукою по обличчю, заволодів мобільним телефоном. За вчинення злочину доставлений до райвідділу та опитаний безробітний, 28-річний місцевий житель. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

15 квітня до працівників Дніпропетровського міського управління звернулась безробітна, 35-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що 14 квітня о 18.30 біля будинку по пр. Свободи, 14-річна дівчина та 15-річний молодик, під погрозою застосування фізичного насилля, заволоділи мобільним телефоном у її 14-річного сина. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За грабіж майна у 20-річної громадянки, який мав місце 7 березня в Кривому Розі був доставлений до райвідділу та опитаний безробітний, раніше судимий 38-річний місцевий житель. Частину викраденого – мобільний телефон – вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...