У Миколаєві спокій пасажирів автобусу порушив нетверезий чоловік з ножем (ВІДЕО)

Правоохоронці допомогли водієві та пасажирам автобусу, яким доводилося терпіти зухвалу поведінку нетверезого чоловіка, котрий, як виявилося згодом, перевозив в рукаві верхнього одягу ніж. Лише диво, що він ним не скористався.

Під час забезпечення безпеки дорожнього руху по проспекту Леніна до працівників ДАІ під’їхав пасажирський автобус, касир якого благав правоохоронців врятувати від нахабного пасажира. За словами громадян, на одній із зупинок в мікрорайоні Намив до автобусу підійшов чоловік, який просив водія підвезти його безкоштовно бо наче кепсько себе почуває. На що ті погодилися, а в результаті не мали змоги вгамувати свого пасажира, який не тільки розпочав лаятися на будь-які зауваження, а потім ще й міцно заснув.

Правоохоронці, тільки-но отримавши цю заяву від громадян, увійшли до салону автобусу та відразу ж помітили, що у чоловіка з рукава верхнього одягу видніється ніж. Аби врятувати пасажирів від потенційної загрози співробітники Державтоінспекції запропонували їм скористатися іншим транспортом. Тим часом, на місце викликали слідчо-оперативну групу Центрального райвідділу міліції. Працівники якої склали всі необхідні матеріали та вилучили ніж, який буде направлено на експертизу. 

Як з’ясувалося, чоловік вже неодноразово притягувався до кримінальної та адміністративної відповідальності, а також з листопада минулого року перебував в розшуку за вчинення декількох крадіжок.

Наразі за даним фактом проводяться першочергові слідчі дії. 

Департамент ДАІ МВС України

 

 

You may also like...