В столиці, в Дніпровському районі, інспектори ДАІ виявили зброю у двох авто (фото)

У суботу, в Дніпровському районі, інспектори полку ДПС ДАІ зупинили автомобіль «Chery Eastar». Під час перевірки виявилося, що водій у багажному відділені автомобіля перевозив кулеметну стрічку та предмети схожі на набої калібру 7,62 мм, у кількості 30 одиниць.

 Цього ж дня, у Деснянському районі, правоохоронці під час нагляду за дорожнім рухом звернули увагу на автомобіль «Skoda Octavia» та зупинили машину. Під час перевірки документів водій помітно нервував. Оглянувши транспортний засіб, інспектори ДАІ у багажнику виявили бойовий пістолет «Макарова» та магазин споряджений п’ятьма набоями до нього. Зброя була вилучена, а на  місце події викликана слідчо-оперативна група.

Нагадуємо, що, згідно статті 263 Кримінального Кодексу України, особи, які незаконно носять, зберігають, купують, передають чи збувають вогнепальну зброю (крім гладкоствольної мисливської – без передбаченого законом дозволу), боєприпаси, вибухівку, – караються позбавленням волі строком від 3 до 7 років.

 

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.  

 УДАІ в м. Києві

You may also like...