Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 04.05.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 144 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Вжитими заходами працівниками сектору карного розшуку Приморського РВ викрито 25-річного мешканця Одеської області, який скоїв крадіжку електронних ґаджетів 20-річної одеситки. У правопорушника правоохоронці вилучили речові докази. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівники Суворовського РВ викрили Георгія, 1953 р.н., який завдав проникаюче ножове поранення в область черевної порожнини 65-річному одеситові. Від затриманого надійшли правдиві свідчення про вчинення вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Портофранківського ВМ звернулась Юлія, 1982 р.н., з заявою про те, що невідома особа викрала її ноутбук. Сума матеріального збитку становить шість тисяч гривень. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито 32-річного Олександра, який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. Правова кваліфікація кримінального правопорушення за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками автопатруля полку патрульної служби, під час патрулювання Приморського району міста, викрито Марину, 1999 р.н., яка, знаходячись в магазині, незаконно заволоділа декоративною косметикою. Сума матеріального збитку становить 450 гривень. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Іллічівського МВ надійшла заява від керівництва торгівельного центру про те, що невідомий зловмисник таємно викрав товари. Сума матеріального збитку становить майже 500 гривень. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 27-річну Тетяну, від якої надійшли правдиві свідчення. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками автопатруля полку патрульної служби, під час патрулювання Суворовського району міста, викрито 39-річного чоловіка, який скоїв крадіжку дитячого велосипеду. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками автопатруля полку патрульної служби, під час патрулювання Суворовського району міста, викрито 34-річного чоловіка, який скоїв крадіжку товарів з магазину. Сума матеріального збитку становить майже тисячу гривень. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...