Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 07.05.2015

У столиці 6 травня працівники ДАІ виявили 387 порушень правил дорожнього руху.

Інспектори ДАІ до відповідальності притягнули 107 водіїв, які не дотримувались вимог дорожніх знаків та розмітки, 21 – за порушення правил зупинки та стоянки, 11 – правил проїзду перехресть. Крім того, інспектори ДАІ відсторонили від керма 29 водіїв за керування транспортними засобами напідпитку. Також, за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнуто 43-х керманичів та виявлено 41-го пішохода-порушника.

Державтоінспекція нагадує, що в столиці з 5 травня триває операція під умовною назвою «Номерний знак».

Наразі працівники ДАІ під час нагляду за дорожнім рухом особливу увагу звертають на водіїв, які керують транспортними засобами без номерного знаку або з номерним знаком, що не належить цьому засобу, з номерним знаком, закріпленим у невстановленому для цього місці, а також закритим іншими предметами чи забрудненим, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знаку з відстані двадцяти метрів та з перевернутим чи неосвітленим номерним знаком.
З початку заходу інспектори ДАІ виявили 68 відповідних порушень. Державтоінспекція нагадує, що згідно законодавства України, за вказані порушення передбачено штраф у розмірі від 170 до 255 грн (ч.6. ст. 121 КУпАП).

В столиці 30-річна жінка на «Kawasaki» потрапила в ДТП.

У середу, 6 травня, в столиці зареєстровано два ДТП, в яких двоє людей отримали травми. Серед травмованих мотоцикліст.
Дорожньо-транспортна пригода за участю двоколісного транспортного засобу зареєстрована в Голосіївському районі. Там на вулиці В. Антановича, близько 17 години, сталося зіткнення мотоцикла «Kawasaki Ninja» та автомобіля «Mazda CX5». За попередніми даними, водій мотоцикла не дотрималась безпечної дистанції та скоїла зіткнення з позашляховиком, що їхав попереду.

Внаслідок пригоди травми отримала 30-річна жінка, яка керувала спортивним мотоциклом. Її із забиттям тіла, закритою черепно-мозковою травмою, закритою травмою грудної клітини, переломом правого передпліччя, стегна, перелом кісток тазу доставлено до лікарні. Водій автомобіля не постраждав. Розпочато розслідування.

Шановні водії! Аби уберегти себе від біди неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху та не забувайте про уважність та обережність за кермом, користуйтесь шоломами. І звичайно ж, дотримуйтесь швидкісного режиму та дистанції руху.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ в м. Києві

You may also like...