Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 15.05.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 222 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками спеціального батальйону міліції о п’ятій годині ранку затримано 26-річного раніше судимого жителя Комінтернівського району, який з вулиці Ак.Корольова незаконно заволодів автомобілем «Тойота Хайс», що належить Антону, 1982 р.н. Правопорушник знаходиться в Київському РВ. Його дії кваліфікують як незаконне заволодіння транспортним засобом, згідно статті 289 Кримінального кодексу Ккраїни.

 

Працівниками Суворовського РВ викрито жителя с. Шевченко, 1988 р.н., який шляхом вільного доступу, викрав дві камери зовнішнього відеоспостереження з фасаду приміщення одного з відділень банківської установи. Сума збитку становить 2500 гривень.

 

До Білгород-Дністровського МВ звернулася 41-річна жителька міста та повідомила, що невідома особа з її будинку викрала комп’ютер. У скоєнні злочину викрито 19-річного скоєння жителя міста. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Суворовського РВ викрито Станіслава, 1999 р.н., та Миколу, 1995 р.н., які напали на заявницю, 1994 р.н., та її подругу, після чого відкрито заволоділи сумками, в яких знаходилися гаманці з грошима та два мобільних телефони.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...