Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 20.05.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 182 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Шевченківського ВМ надійшла заява від 28-річного чоловіка щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка скоїла крадіжку його мобільного телефону. Сума матеріального збитку становить п’ять тисяч гривень. Вжитими заходами працівникам карного розшуку викрито 27-річного одесита, у якого правоохоронці вилучили речовий доказ. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зараз правопорушника допитано та відпущено під особисте зобов’язання.

 

До чергової частини Арцизського РВ надійшло повідомлення від 44-річної жительки міста про те, що невідомі особи проникли до її квартири, звідки відкрито заволоділи її майном. Сума матеріального збитку становить 10000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 18-річного та двох неповнолітніх місцевих жителів, від яких надійшли правдиві свідчення.

 

До Ізмаїльського МВ звернувся 28-річний Борис, який повідомив, що невідома особа з подвір’я його будинку скоїла крадіжку велосипеда. Вжитими заходами викрито 46-річного Олега. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Котовського МВ звернулась 58-річна котовчанка, яка повідомила, що невідома особа таємно викрала її золотий ланцюжок вартістю 20000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 19-річну Вікторію, від якої надійшли правдиві свідчення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Біляївського РВ викрито чотирьох жителів с. Нерубайське, які з будинку 38-річної односельчанки таємно викрали сейф з гладкоствольними мисливськими рушницями. Від правопорушників надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення та вилучено речові докази. Триває слідство.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ з заявою звернулась 59-річна Тетяна, яка повідомила, що невідома особа, знаходячись на центральному ринку міста, з кишені її сумки скоїла крадіжку грошей в сумі 300 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 25-річну жінку, від якої надійшли правдиві свідчення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Співробітниками Котовського МВ викрито 20-річного жителя с.Борщи, який незаконно заволодів мопедом свого односельця. Викрадене майно вилучено і повернуто власнику. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Малиновського РВ викрито 26-річну одеситку та 24-річного іноземця, які відкрито заволоділи золотими прикрасами 35-річної жительки міста. Сума матеріального збитку становить 13000 гривень. Від зловмисників надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...