Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 02.06.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 203 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява від Олексія, 1984 р.н., про те, що на Адміральському проспекті невідома особа шляхом ривка заволоділа його мобільним телефоном. Сума матеріального збитку становить дві тисячі гривень. Вжитими заходами викрито Сергія, 1981 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

До Приморського РВ надійшла заява від 58-річної Ольги щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка у нічний час доби шляхом зриву навісного замка з торгівельного холодильника, розташованого на вулиці, вчинила крадіжку морозива на загальну суму майже дві тисячі гривень. Вжитими заходами працівниками міліції викрито 18-річного Станіслава, який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. Правова кваліфікація кримінального правопорушення за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Роздільнянського РВ надійшла заява від 40-річної місцевої жительки про те, що малознайомий чоловік шахрайським шляхом заволодів її турбінкою. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні кримінального правопорушення викрито Артема, 1988 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

Співробітниками Котовського МВ викрито двох жителів м.Котовська 54 та 47 років, які викрали металевий профіль на суму 1500 гривень з домоволодіння місцевого жителя. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Комінтернівського РВ викрито трьох жителів с.Олександрівка, віком 25, 23 та 44 років, які скоїли крадіжку автомобільних запчастин з гаражу 67-річного односельця. Сума матеріального збитку становить 50000 гривень. Від правопорушників надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення.

 

Працівниками Комінтернівського РВ викрито 37-річного жителя с.Свердлове, який під час сварки наніс тілесні ушкодження своєму 53-річному родичу, від яких останній загинув на місці події. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про скоєння злочину. Його затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне правопорушення за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...