Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 09.06.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 245 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Білгород-Дністроського МВ надійшло телефонне повідомлення від 19-річного жителя Болградського району про те, що в селищі Затока на центральній алеї невідомі особи шляхом ривка незаконно заволоділи його ланцюжок з хрестиком. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито двох жителів міста, від яких надійшли правдиві свідчення. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Саратського РВ викрито 19-річного жителя міста, у якого в ході огляду домоволодіння виявлено та вилучено саморобний пристрій для відстрілу патронів калібру 5,6 мм., зі змінним стволом для відстрілу патронів калібру 7,62 мм., та різні запасні частини до мисливських рушниць. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся 39-річний житель міста, який повідомив, що невідома особа з будинку скоїла крадіжку бензопили. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито раніше судимого 29-річного мешканця села Броска. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

 

Працівниками Арцизського РВ під час огляду домоволодіння 27-річної жительки с.Кам’янське виявлено та вилучено 269 кущів конопель. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження.

До працівників відділення міліції «Ланжерон» с заявою звернувся 57-річний одесит щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка скоїла крадіжку його мобільного телефону. Сума матеріального збитку становить чотири тисячі гривень. Вжитими заходами викрито 28-річного мешканця Одеської області, який намагався позбавитися сім-карти з мобільного та таким чином привернув до себе увагу правоохоронців. У зловмисника вилучено речовий доказ. Правова кваліфікація кримінального правопорушення за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Шевченківського ВМ надійшла заява від 26-річної Юлії про те, що, перебуваючи на пляжі «Аркадія», невідома особа з застосуванням до неї сили, заволоділа її сережками. Вжитими заходами працівниками міліції викрито 28-річного чоловіка, який зізнався у скоєнні вказаного злочину. За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

Працівники СБНОН Іллічівського МВ під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання Ольги, 1964 р.н., на земельній ділянці вилучено 37 кущів коноплі та речовину рослинного походження зеленого кольору. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи. Відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) та ч.1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...