Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 12-13.07.2015

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 89 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Приморського РВ надійшла заява від 31-річної Ірини про те, що невідома особа скоїла крадіжку товарів з магазину. Сума матеріального збитку становить майже дві тисячі гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 30-річного Володимира, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази.

криминал

 

До чергової частини Суворовського РВ надійшла заява від 31-річної одеситки про те, що невідома особа скоїла крадіжку її мобільного телефону. Сума матеріального збитку становить майже 18000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 26-річного іноземця, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

До чергової частини Київського РВ надійшла заява від 23-річної Карини про те, що невідома особа з магазину скоїла крадіжку жіночого одягу. Сума матеріального збитку становить майже дві тисячі гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 44-річного Вадима, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

До Білгород-Дністровського МВ звернулась 28-річна жителька міста та повідомила, що невідома особа викрала гроші з її будинку. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 20-річного жителя міста. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...