На Харківщині знешкодили злочинців, які викрали магістральні телефонні кабелі на 19 млн. грн. (фото)

У Харкові Служба безпеки України спільно з міліцією затримала групу злочинців, які викрадали магістральні кабелі телефонного зв’язку.

До групи входило троє харків’ян у віці від 25 до 30 років. Організатором був колишній правоохоронець, що добре знався на схемах охорони об’єктів зв’язку і телекомунікаційних мереж.

злодії

Серед абонентів, які залишилися без проводового зв’язку, були окружні та дільничні виборчі комісії, державні установи, організації та підприємство, що забезпечує авіаційний рух в повітряному просторі регіону.

Прямі збитки від протиправної діяльності злочинців становлять понад 19 мільйонів гривень. Для проведення повного комплексу ремонтно-відновлювальних робіт потрібно втричі більше.

Співробітники СБУ спільно з міліцією затримали членів злочинної групи після пошкодження та викрадення чергового телефонного кабелю.

За матеріалами Управління СБ України у Харківській області розпочато кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Служба безпеки України перевіряє можливу причетність зловмисників до підривної діяльності спецслужб Російської Федерації проти України. // Прес-центр СБ України

 

You may also like...