У Красноармійську виявили керманича авто, який скоїв наїзд на дітей

Учора, 5 листопада, в Красноармійську на перехресті вулиць Шмідта і Мічуріна водій скоїв наїзд на велосипед, на якому пересувалися двоє дітей – 13 і 5 років, після чого зник з місця події. Впродовж кількох годин правоохоронці встановили винуватця події.

До чергової частини Красноармійського МВ надійшло повідомлення з лікарні про те, що по допомогу звернулися двоє неповнолітніх, які отримали легкі тілесні ушкодження в результаті дорожньо-транспортної пригоди.

Встановлено, що на перехресті вулиць Шмідта і Мічуріна водій легкового автомобіля скоїв наїзд на велосипед, на якому їхали двоє неповнолітніх дітей. Зупинившись, водій поцікавився у потерпілих, чи все у них в порядку і чи потрібна їм допомога. Після цього поїхав з місця події, не повідомивши про це в міліцію.

Через кілька годин співробітники міліції встановили особу винуватця дорожньо-транспортної пригоди. Ним виявився 41-річний місцевий житель, який раніше вже притягувався до адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі працівники міліції встановлюють всі обставини події.

 
Прес-служба Департаменту
ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби
ДАІ Донецької області)

You may also like...