Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 07.12.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ було внесено 109 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Комінтернівського відділу поліції викрито 29-річного жителя Овідіопольського району, який 03.12.2015 року скоїв крадіжку чоловічої куртки, вартістю майже 1000 гривень, з магазину торгівельно-розважального центру. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України

 

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції з заявою звернувся 20-річний ізмаїльчанин, який повідомив, що невідома особа проникла до його будинку, звідки скоїла крадіжку ланцюжка. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 37-річного мешканця міста. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Білгород-Дністровського ВП звернувся 57-річний житель міста та повідомив, що невідома особа шляхом пошкодження замка проникла до його автомобіля, звідки скоїла крадіжку акустичних колонок. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 29-річного місцевого мешканця. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 

До чергової частини Комінтернівського відділу поліції надійшла заява мешканця смт.Комінтернівське про те, що вночі невідома особа скоїла крадіжку авто магнітофону та акустичної системи з його автівки, припаркованої біля будинку. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Виїздом на місце події працівників оперативного підрозділу викрито трьох мешканців районного центру, віком від 19-ти до 34-х років, які вчинили вказане кримінальне правопорушення. Від правопорушників надійшли правдиві свідчення.

 

До Ізмаїльського відділу поліції звернулась 31-річна Олександра, яка повідомила, що невідома особа, шахрайським шляхом, пообіцявши продати дитячий візок, заволоділа її грошима в сумі майже 1000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 27-річного Ігоря. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...