Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 05.01.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ було внесено 61 заяву та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Котовського ВП звернувся мешканець с.Станіславка, який повідомив, що під час перебування в місцевому барі невідома особа викрала з його кишені мобільний телефон і гроші, спричинивши матеріальний збиток на суму понад 1500 гривень. Вжитими заходами встановлено, що крадіжку вчинив односелець заявника, 1994 р. н. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст.185(крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Комінтернівського відділу поліції викрито та отримано правдиві свідчення від 44-річного мешканця м. Одеси, який скоїв крадіжку куртки з магазину в торгівельно-розважальному комплексі. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 КК України (крадіжка). Правопорушнику загрожує кримінальна відповідальність у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, чи обмеження волі на строк до трьох років.

До Приморського ВП в м. Одесі звернувся 30-річний одесит, який просить вжити заходів до невідомої особи, яка таємно викрала мідну трубу від кондиціонера. Сума збитку становить 3500 гривень. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 26-річного місцевого жителя, який надав правдиві свідчення. Правопорушника відпущено під особисте зобов’язання.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції встановлений 21-річний зловмисник, який проник до будинку 43-річної ізмаїльчанки, звідки скоїв крадіжку мультиварки. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Портофранківського відділення поліції звернулася 28-річна одеситка з заявою про те, що, знаходячись у перукарні, малознайомий чоловік вкрав зі стола її мобільний телефон «Нокіа». Вжитими заходами у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито 30-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...