Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 30-31.01.2016

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 77 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

 

До Приморського відділу поліції звернувся 40-річний охоронець торгового магазину про те, що невідома особа намагалась винести неоплачуваний товар. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення було викрито 35-річного жителя Одеської області, який надав правдиві свідчення щодо скоєння даного злочину.

До Приморського відділу поліції звернулася 45-річна одеситка із заявою про те, що невідома особа шляхом вільного доступу з її квартири викрала планшет. Сума матеріального збитку становить 1430 грн. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення було викрито 19-річну уродженку Луганської області, яка надала правдиві свідчення у скоєні нею крадіжки.

До Шевченківського відділення поліції звернулася 34-річна одеситка з проханням вжити заходів до невідомих осіб, які в одному з супермаркетів міста шляхом вільного доступу скоїли крадіжку побутових товарів на суму 507 грн. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення було викрито 44-річного одесита та двох жінок, віком 20-ти та 39-ти років, які надали правдиві свідчення щодо скоєння даного злочину.

До Шевченківського відділення поліції надійшла заява від 32-річного одесита, щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка, перебуваючи в одному з супермаркетів міста, намагалася викрасти алкогольний напій вартістю 592 грн. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення було викрито 34-річного одесита, який надав правдиві свідчення щодо скоєння даного злочину.

До Малиновського ВП надійшла заява від 63-річної одеситки про те, що невідома особа на ринку «Черьомушки» таємно викрала у неї гаманець з грошима у сумі 700 гривень, мобільний телефон та пенсійне посвідчення, завдавши заявниці матеріальної шкоди на загальну суму 1 300 гривень. Вжитими заходами у скоєні даного правопорушення викрито 42-річного мешканця Біляївського району, від якого надійшли правдиві свідчення. Вживаються заходи щодо вилучення речових доказів.

Інспекторами кримінальної поліції Малиновського ВП викрито 22-річну одеситку, яка в одному з гіпермаркетів міста шляхом вільного доступу скоїла крадіжку восьми пакунків кави вартістю понад 650 гривень. Від підозрюваної отримані зізнання та вилучені речові докази. За даним фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Жінку відпущено під особисті зобов’язання.

При нагляді за дорожнім рухом інспектором роти ДПС в м.Котовська було зупинено легковий автомобіль під керуванням 31-річного місцевого мешканця, який в салоні автомобіля незаконно зберігав згорток з алюмінієвої фольги, в якому знаходився порошок білого кольору. Речовину вилучено та направлено на експертизу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

До Білгород-Дністровського ВП звернувся 32-річний житель міста та повідомив, що з молитовного будинку невідома особа викрала майно, чим завдала шкоди на суму 2000 гривен. Вжитими заходами у скоєнні крадіжки викрито 53-річного жителя Болградського району. У чоловіка вилучено викрадені речі. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.
Працівниками Комінтернівського відділу поліції за гарячими слідами викрито та отримано правдиві свідчення від 44-річного одесита, який з бару в с. Нова Дофинівка скоїв крадіжку двох металевих кегів. Сума збитку встановлюється. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Викрадене майно повернуто власнику.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернулась 42-річна Тетяна, яка повідомила, що невідома особа проникла до квартири, звідки скоїла крадіжку ноутбука. Вжитими заходами викрито 29-річного Олега. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського відділу поліції із заявою звернулась пенсіонерка, яка повідомила, що невідома особа, шляхом зняття скла з дерев’яної рами вікна, проникла до приміщення квартири, звідки скоїла крадіжку електроінструменту. Вжитими заходами викрито 29-річного жителя міста. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...