На Чернігівщині затримали злочинця, який поранив та пограбував чотирьох людей

Чоловік наніс ножові поранення чотирьом людям та заволодів їх речами. Однак уникнути відповідальності нападнику не вдалося – працівники поліції оперативно затримали зловмисника. Наразі триває слідство.

Повідомлення від 33-річного мешканця Рівненської області, з проханням викликати йому карету швидкої допомоги в зв’язку з ножовими пораненнями, надійшло до Ніжинського відділу поліції четвертого лютого, о пів на восьму ранку. Працівники поліції направили на зустріч пораненому водієві швидку та слідчо-оперативну групу.

Зустрівшись з потерпілим, правоохоронці дізналися, що водій віз заробітчан з Росії. Несподівано, на трасі Кіпті-Глухів-Бачівськ, неподалік села Бобрик Ніжинського району, 49-річний мешканець міста Рівне спричинив ножові поранення трьом пасажирам та водієві. Заволодівши цінними особистими речами та коштами в сумі більше трьох тисяч гривень нападник під погрозою ножа в селі Бобрик зупинив транспортний засіб та зник в лісосмузі.

Черговий по відділу безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності оперативно орієнтував всі наряди, що здійснювали нагляд за дорожнім рухом на трасах Державного значення на пошуки злочинця. Перевіряючи одну з маршруток, що рухалась в бік села Кіпті працівники відділу безпеки дорожнього руху Ніжинського міськвідділу поліції виявили злочинця.

З дотриманням заходів особистої безпеки затримали нападника та передали слідчо – оперативній групі поліції. У чоловіка при собі були викрадені речі потерпілих.

 

Відділ безпеки дорожнього руху
управління превентивної діяльності 
ГУНП в Чернігівській області

You may also like...