На Київщині поліцейські затримали водія, який смертельно травмував пішохода та втік з місця події

Дорожньо-транспортна пригода сталася 15 лютого, о 18 годині, в місті Бровари. В ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції затримали водія «Chery QQ», який на вулиці Металургів скоїв наїзд на жінку-пішохода і втік з місця події.

Увечері, 15 лютого, до чергової частини Броварського відділу поліції, надійшло повідомлення про те, що в Броварах невідомий водій скоїв наїзд на 43-річну жінку, яка переходила дорогу поза межами пішохідного переходу. Керманич не зупинивши авто, з місця ДТП втік. Від отриманих травм місцева мешканка загинула на місці пригоди.

ДТПНа місце події виїхала група швидкого реагування Броварського відділу поліції. На розшук зниклого водія були зорієнтовані всі екіпажі патрульних. Згодом, водія – втікача була затримано. Ним виявився 27-річний місцевий мешканець.

У правоохоронців є підозра, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Так це або ні, встановить медична експертиза. У керманича відібрано кров на проведення аналізу на визначення факту вживання алкоголю. Правоохоронці з’ясовують всі обставини події.

За даним фактом слідчим відділом Броварського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Управління превентивної діяльності
ГУ Національної поліції в Київській області

You may also like...