На Луганщині судитимуть екс-міліцонера, який на швидкості майже 100 км/г збив мотоцикліста

 Прокуратурою Луганської області до суду спрямовано обвинувальний акт стосовно колишнього співробітника міліції який на швидкості майже 100 км на годину збив мотоцикліста

 

Слідчим управлінням прокуратури Луганської області до суду спрямовано обвинувальний акт стосовно колишнього співробітника міліції одного з райвідділів Головного управління МВС України в області, за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Досудовим розслідуванням установлено, що наприкінці 2015 року, підозрюваний, рухаючись на автомобілі зі значним перевищенням допустимої у населеному пункті швидкості, здійснив зіткнення з мотоциклом, унаслідок чого пасажирці двоколісного транспортного засобу заподіяно тілесні ушкодження середнього ступеню тяжкості.

Довідково: санкцією ч. 1 ст. 286 КК України передбачено покарання у вигляді штрафу від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

You may also like...