Чоловік купив авто по довіреності, про що дуже шкодує…

Велика кількість автолюбителів здійснюють так звану купівлю-продаж автомобілів на підставі генеральної довіреності. Єдине, в чому виграють сторони, це уникнення відповідних витрат, що стосуються переоформлення при дійсній купівлі-продажу.

Так, 7 квітня 2016 року до сервісного центру МВС, що знаходиться в м. Біла Церква звернувся житель м. Ржищів для того, щоб зняти з обліку автомобіль NISSAN VANETTE, який він придбав ще 10 років тому по генеральній довіреності. При перевірці наданих документів та ідентифікаційних номерів агрегатів із записами в реєстраційних документах даного транспортного засобу з наявними базами даних працівниками центру спільно з фахівцем експертної служби МВС, було встановлено, що ідентифікаційний номер кузова змінено кустарним способом. Тож, власнику транспортного засобу було відмовлено в наданні адміністративної послуги, а натомість викликано працівників поліції, які для подальшого розгляду справи власника зі своєю автівкою доставили до відділу поліції.

Тому, якщо вам запропонують «купити» авто за генеральною довіреністю, подумайте, а чи варте воно того і чи потрібний вам зайвий головний біль через нібито «заощаджені» гроші.

Прес-служба Регіонального сервісного центру МВС в Київській області

You may also like...