Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 28.04.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 53 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Ізмаїльського відділу поліції із заявою звернулась 28-річна мешканка міста, яка повідомила, що невідома особа, знаходячись в приміщенні продуктового магазину, скоїла крадіжку продуктів харчування. Вжитими заходами був встановлений 31-річний чоловік, який дав правдиві свідчення у скоєнні злочину. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Овідіопольського відділу поліції надійшла заява від жительки с.Калаглія, 1953 р.н., про те, що 20 квітня з літньої веранди невідома особа скоїла крадіжку зварювального апарата. Вжитими у скоєнні злочину викрито односельця потерпілої, 1999 р.н., від якого отримано правдиві свідчення, що зварювальний прилад збув за 250 грн. невідомому чоловікові.

Працівниками Білгород-Дністровського відділу поліції проведено санкціонований обшук за місцем проживання жителя с. Випасне, 1978 р.н., в ході якого виявлено та вилучено 1 патрон калібру 5,45 мм та 7 патронів калібру 9 мм. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

Працівниками Хаджибеївського відділу поліції по вул. Шилова затримано одесита, 1973 р.н., у якого вилучено коробку з-під сірників з 5 гр коноплі. Він повідомив, що наркотичну речовину зберігав без мети збуту, для особистого вживання.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...