Тільки за минулі вихідні в ДТП загинуло 47 людей, ще 566 отримали травми (фото)

 На жаль, не всі учасники дорожнього руху дослухались до прохання правоохоронців бути уважними та обережними на Великодні свята. Наслідком легковажності та переоцінки власних можливостей водіїв упродовж 30 квітня – 3 травня стали жахливі ДТП в більшості областей України.

Для майже півсотні людей ці свята стали останніми, більш ніж півтисячі опинилися на лікарняних ліжках.
 
ДТП
 
Цього можливо було б уникнути, якби водії дотримувались ПДР та пам’ятали про відповідальність, що беруть на себе, сідаючи за кермо.
 
Житомирська область:
ДТП
ДТП
 
Запорізька область:
ДТП
 
Миколаївська область:
ДТП
 
Тернопільська область:
ДТП
 
Харківська область:
ДТП
 
Національна поліція вкотре закликає всіх учасників дорожнього руху до неухильного дотримання правил, просить пам’ятати – вас чекають вдома рідні та близькі. Вони заслуговують на спокійне та щасливе життя, натомість через халатність та зневагу до елементарних правил безпеки, у багатьох домівках України цими днями панували сльози, відчай та біль.
 
Основними причинами ДТП стали перевищення швидкості руху, ненадання переваги в русі та порушення правил маневрування. Не наражайте на небезпеку себе та оточуючих! Пам’ятайте, краще запізнитися на декілька хвилин, чим на все життя.
 
Незабаром знову вихідні дні. І саме від вашої уважності та обережності, шановні водії, залежить яким вони стануть для вас та ваших родин.
 
 Управління безпеки дорожнього руху
ДПД Національної поліції України

 

 

 

 

 

 

You may also like...