Працівники Білоцерківської поліції «за гарячими слідами» розкрили вбивство 37-річного чоловіка

Затримано 26-річного молодика, який вбив свого старшого товариша по чарці через відмову йти в магазин за новою дозою горілки.
10 травня на спецлінію Київської обласної поліції «102» надійшло повідомлення, що на території одного з домоволодінь у селі Мала Вільшанка знаходиться бездиханне тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Слідчо-оперативна група поліції, яка одразу прибула на місце події, виявила тіло 37-річного місцевого мешканця з численними синцями та саднами по всьому тілу. Судово-медична експертиза встановила, що смерть наступила внаслідок черепно-мозкової травми та крововиливу в мозок.

убийство

Співробітники поліції з’ясували, що потерпілий разом із товаришем завітали в гості до спільної знайомої, де розпивали спиртне. Між чоловіками виник конфлікт через те, що потерпілий взяв гроші у молодика та відмовився йти в магазин за оковитою, коли її запаси закінчилися. Кошти також не захотів повертати. Розлючений хлопець почав щосили руками та ногами бити знахабнілого знайомого, допоки той не помер. Після чого молодик втік, а господиня, яка була свідком злочину, витягла тіло зі свого подвір’я на вулицю та пішла відпочивати.

Поліцейські «за гарячими слідами» встановили місцезнаходження 26-річного безробітного підозрюваного та затримали його у порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчими Білоцерківського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Досудове розслідування триває. 

ГУНП в Київській області

You may also like...