Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 08.06.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 77 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції викрито 27-річного чоловіка, який скоїв низку крадіжок чужого майна. Шляхом пошкодження металопластикових вікон, зловмисник проникав у житлові приміщення, звідки скоював крадіжки майна. За всіма кримінальними провадженнями проводиться досудове слідство за ознаками ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Приморського відділу поліції звернулася 35-річна одеситка з заявою про те, що в парку невідома особа таємно викрала портфель її сина, в якому знаходився мобільний телефон. Сума збитку становить 5 тисяч гривень. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 43-річного одесита, який надав правдиві свідчення у скоєні ним правопорушення.

До Шевченківського відділення поліції надійшло повідомлення від 36-річної адміністратора магазину про те, що дві невідомі особи таємно шляхом вільного доступу скоїли крадіжку туалетної води. Сума збитку становить 188 гривень. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито раніше судимих 30-річну жительку Київської області та 39-річного одесита, які надали правдиві свідчення у скоєні ними крадіжки.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції в ході розшукових заходів за гарячими слідами викрито раніше засудженого 44-річного одесита, який у громадському транспорті викрав у 40-річної одеситки мобільний телефон вартістю п’ять тисяч гривень. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушник зізнався у скоєному, його відпущено під особисті зобов’язання.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції в ході розшукових заходів за гарячими слідами викрито 22-річного одесита, який в одному із закладів харчування, під приводом подзвонити, заволодів мобільним телефоном 38-річного одесита вартістю п’ять тисяч гривень. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Правопорушник зізнався у скоєному, у нього вилучено речовий доказ та відпущено під особисті зобов’язання.

До Білгород-Дністровського ВП звернувся 40-річний житель села Старокозаче із заявою про те, що невідомі особи викрали з подвір’я металевий казан вагою 200 кг. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито трьох односельчан потерпілого. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває слідство.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...