Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 08.07.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 98 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Котовського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що до центральної районної лікарні доставлено місцеву жительку, 1974 р.н., з тяжкими тілесними ушкодженнями. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що 08 липня між потерпілою та її родичем, 1993 р.н., після спільного розпиття алкогольних напоїв, раптово виникла сварка. В ході якої чоловік завдав тілесні ушкодження жінці, яку після надання меддопомоги госпіталізовано до медичного закладу. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією кримінального правопорушення ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Працівниками Арцизького відділу поліції за скоєння злочину, згідно ст.208 КПК України, викрито жителя с. Павлівка, 1986 р.н., який побив мешканку м. Арциз та відкрито викрав її гаманець, в якому знаходилась готівкова картка однієї з банківських установ.

Працівниками Роздільнянського відділу поліції на пункті пропуску "Кучурган-Авто", на в"їзді в Україну, в автомобілі "Дачія", під керуванням громадянина сусідньої країни, 1992 р.н., в бардачку виявлено шість патронів калібру 9 мм, схожих на набої до "ПМ", які було вилучено та направлено до НДЕКЦ.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...