Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 20.07.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 72 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Білгород-Дністровського ВП звернулась 18-річна жителька міста з заявою про те, що невідома особа із її помешкання скоїла крадіжку двох газових балонів та бойлеру для нагріву води, чим завдала шкоди на суму 1800 гривен. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито знайомого потерпілої. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Співробітниками Білгород-Дністровського ВП на березі Чорного моря затримано 47-річного жителя району, який займався незаконним виловом риби. Своїми діями чоловік завдав шкоди на суму понад п’ять тисяч гривен. У нього вилучено знаряддя промислу – сітку та улов. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 249 (незаконне заняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від пенсіонерки, 1948 р н., про те, що на ринку "Привоз" невідома особа з її сумки таємно викрала гаманець, в якому знаходились знижкові картки та 154 грн. По гарячих слідах у скоєнні злочину викрито громадянина, 1969 р.н., у якого вилучено викрадений гаманець зі 154 грн., знижковими картками та фотокарткою. Від підозрюваного надійшли правдиві свідчення щодо скоєння вказаного злочину.

Працівниками Портофранківського відділення поліції на розі вулиць Старопортофранківській та Торгової зупинено а/м "Mercedes" під керуванням одесита, 1987 р.н. В салоні його автомобіля, під сидінням водія виявлено та вилучено пристрій для відстрілу гумових куль без номерів та маркування калібру 9 мм. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява від Надії, 1942 р.н., про те, що невстановлений зловмисник, застосувавши фізичне насильство безпечне для життя та здоров’я, відкрито заволодів її золотими сережками. Сума збитку становить 5000 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Дмитра, 1991 р.н., від якого надійшли свідчення. Вилучено речові докази. Підозрюваний знаходиться в Одеському слідчому ізоляторі.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...