Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 07.09.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 73 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції за заявою брата розшукано 48-річного одесита, місцезнаходження якого було невідомо з 24 серпня. На даний час чоловік перебуває за місцем мешкання. Встановлено, що протиправних дій у відношенні нього не скоєно.

До Саратського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя смт. Сарата, 1982 р.н., про те, що за місцем мешкання невідомі зловмисники незаконно заволоділи автомобілем «Фольксваген Пассат», 1991 р.в., червоного кольору. Виїздом слідчо-оперативної групи на вул. Осіпенка було знайдено вказаний автомобіль та повернуто власнику. Вжитими заходами було викрито жителя м. Ізмаїл, 2000 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

Працівниками Приморського відділу поліції викрито Павла, 1977 р.н., який добровільно видав п’ятнадцять пакетиків з метадоном по 0,25 г кожен. Також з письмового дозволу за місцем його мешкання виявлено та вилучено ще тридцять сім пакетиків з тією ж самою речовиною, яку він зберігав з метою збуту. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР, попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...