Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 17-18.09.2016

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 104 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Портофранківського відділення поліції надійшло повідомлення лікаря про те, що до лікарні доставлено жителя Любашівського району, 1976 р.н., з ножовим пораненням черевної порожнини. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що поранений громадянин знаходився в гостях у знайомої, 1989 р.н., де вони спільно вживали спиртні напої, під час чого гість почав залицятися до останньої, на що отримав відмову та ножове поранення кухонним ножем. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками Подільського ВП було викрито раніше судимого за майнові злочини 35-річного місцевого жителя, який в серпні поточного року викрав мобільний телефон з квартири пенсіонерки. Громадянину повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Біляївського відділу поліції із заявою звернувся житель с. Березань, 1974 р.н., про те, що невідомий зловмисник незаконно заволодів його автомобілем «ВАЗ-21011», 1976 р.в., який був припаркований біля будинку в с.Майори. В ході проведення пошукових заходів на автошляху "Біляївка-Градениці", біля с.Яськи був зупинений розшукуваний автомобіль, під керуванням мешканця с.Майори, 2001 р.н. Автомобіль повернено власнику.

До Таїровського відділення поліції надійшла заява від 29-річної одеситки про те, що невідома особа на вул. Ак. Корольова скоїла крадіжку її гаманця, в якому знаходились гроші в сумі понад чотирьох тисяч гривень. Вжитими заходами викрито одеситку, 1952 р.н. Триває слідство.

До Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява від Ганни, 1974 р.н., про те, що в м. Ізмаїлі невідомий зловмисник відкрито заволодів золотим ланцюжком. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Олександра, 1983 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...