На Луганщині припинено діяльність цеху з незаконного виготовлення алкогольної продукції

Слідчим відділом фінансових розслідувань ДПІ у м. Сєвєродонецьку ГУ ДФС у Луганській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного придбання з метою збуту, зберігання з цією метою, а також збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв на території Луганської області, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України.

У рамках кримінального провадження на території м. Сєвєродонецьк виявлено підпільний цех з виробництва алкогольної продукції, де співробітниками Головного управління Державної фіскальної служби у Луганській області 17 вересня 2016 року проведено обшук, за результатами якого вилучено понад 1,3 тони спиртовмісної продукції та обладнання для її виготовлення.

Досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі дії спрямовані на дослідження всіх обставин кримінального правопорушення та зібрання доказів.

На даний час вирішується питання про притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності за ч.2 ст.204 КК України.
Хід розслідування контролюється прокуратурою Луганської області.

Довідково: санкція ч.1 ст. 204 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі від 3000 до 10 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Прес-служба прокуратури Луганської області

You may also like...